Лансиран нови сајт Факултета.

У част прославе 20 година постојања и рада Природно-математичког факултета Рачунски центар лансирао је интегрисани информациони систем који се састоји од новог сајта, Фејсбук, Линкедин, Инстаграм и Јутјуб странице Факултета.

Осим модерног игледа на новом сајту Факултета сви заинтересовани моћи ће пронаћи све информације везане за наставу и науку на нашем Факултету. Сајт садржи општи дио, О НАМА са основним информацијама о Факултету, затим СТУДИЈЕ гдје су информације о студијским програмима и дио АКАДЕМСКО ОСОБЉЕ са пописом свих наставника и сарадника и њиховим биографијама. НАУКА доноси информације везано за пројекте, СЦИ листе, часописе, лабораторије и стипендије, УПИСИ имају информације за будуће студенте, а СТУДЕНТИ имају све потребне информације о распоредима наставе, испитним роковима и информацијама о завршним/дипломским радовима.

Странице на друштвеним мрежама служе за брзи проток информација, односно за тренутно информисање о догађајима на Факултету и комуникацију са корисницима.

Уживајте!