ЗАПОСЛЕНИ НА СП БИОЛОГИЈА
Име и презимеЗвањеНапомена
Биљана Кукавица редовни професор
Нада Шуматићредовни професор
Радoслав Декићванредни професорПродекан за наставу
Нина Јањић ванредни професор
Драгојла Голуб ванредни професор
Биљана Лубардаванредни професорРуководилац СП Биологија
Свјетлана Лолић ванредни професор
Милица Балабанванредни професор
Смиљана Парашванредни професор
Тања Максимовићванредни професор
Синиша Шкондрићванредни професор
Маја МанојловићдоцентРуководилац СП Екологија
и заштита животне средине
Дејан Дмитровићдоцент
Горан Шукалодоцент
Драгана Шњеготадоцент
Драгана Маливук Гак доцент
Синиша Суботићдоцент
Драгана Шњеготадоцент
Татјана Марићдоцент
Драган Кораћдоцент
Дино Хасанагићвиши асистент
Маја Шибаревићвиши асистент
Милица Лукачвиши асистент
Свјетлана Цвијићвиши асистент
Ивана Пуцарвиши асистент
Рајко Рољићвиши асистент
Тања Гостићасистент
Биљана Радусин Сопићасистент
Јована Паспаљасистент
СА ДРУГИХ УНИВЕРЗИТЕТА
Весна Миланковредовни професорУНИНС
Вера Николићредовни професорУНИБГ