ЗАПОСЛЕНИ НА СТУДИЈСКОМ ПРОГРАМУ
Име и презимеЗвањеНапомена
Биљана Кукавица редовни професор
Љиљана Вукићредовни професор
Слађана Мирјанићредовни професор
Васо Бојанићредовни професор
Горан Трбићредовни професор
Радислав Тошићредовни професор
Драшко Маринковићредовни професор
Радослав Декићванредни професорПродекан за наставу
Нина Јањић ванредни професор
Драгојла Голуб ванредни професор
Даворин Бајићванредни професор
Биљана Лубардаванредни професорРуководилац СП Биологија
Свјетлана Лолић ванредни професор
Игор Милуновићдоцент
Смиљана Парашдоцент
Тања Максимовићдоцент
Синиша Шкондрићдоцент
Маја МанојловићдоцентРуководилац СП Екологија
и заштита животне средине
Дејан Дмитровићдоцент
Милица Балабандоцент
Синиша Суботићдоцент
Душица Пешевићдоцент
Звјездана Сандић доцент
Весна Рајчевићдоцент
Дијана Михајловић доцент
Татјана Марићдоцент
Љиљана Амиџић доцент
Сњежана Дупљаниндоцент
Mихајло Марковићдоцент
Горан Шукаловиши асистент
Дино Хасанагићвиши асистент
Бранка Билбијавиши асистент
Маја Шибаревић виши асистент
Милица Лукачвиши асистент
Немања Ракићвиши асистент
Марко Иванишевићвиши асистент
Свјетлана Цвијићвиши асистент
Слободан Гњатовиши асистент
Новица Ловрићвиши асистент
Александар Мајићвиши асистент
Вукосава Чолићвиши асистент
Ивана Пуцарвиши асистент
Савка Јанковић
асистент
Мирјана Марковићасистент
Биљана Радусин Сопићасистент
Тања Гостићасистент
Јована Паспаљасистент
Рајко Рољићасистент
ГОСТУЈУЋИ
Весна Миланковредовни професорУНИНС
Вера Николићредовни професорУНИБГ
Дејан Филиповићредовни професорУНИБГ