Катедра: Зоологија, еволуција и генетика; Екологија
Ужа научна област: Зоологија; Екологија, заштита биодиверзитета

Предмети: Зоологија хордата I, Зоологија хордата II, Зоолошки практикум, Биоиндикатори и мониторинг систем

Кабинет: 45
Телефон: +387 51 319 142, лок.104
Е-пошта:  dragojla.golub@pmf.unibl.org 

Консултације:  понедјељак 09.00-11.00  и сриједа: 09.00-10.00
Биографија
Библиографија
Biography