Катедра: Зоологија, еволуција и генетика
Ужа научна област: Физиологија животиња

Предмети: Општа физиологија животиња , Упоредна физиологија животиња I, Упоредна физиологија животиња II, Имунологија, Компаративна хематологија

Кабинет: 45
Телефон: +387 51 319 142, лок. 104
Е-пошта: radoslav.dekic@pmf.unibl.org

Консултације: понедјељак 09.00 – 11.00 и сриједа: 09.00 – 11.00
Биографија
Библиографија
Biography