Катедра: Ботаника

Ужа научна област: Биљне науке, ботаника

Предмети: Физиологија биљака

Кабинет: 44 Телефон: +387 51 319 142
Е-пошта: tanja.maksimovic@pmf.unibl.org

Консултације: сриједа 12.00-14.00
Биографија
Библиографија
Biography