Овогодишњи FIT Coding Challenge одржава у потпуности онлине, 28. и 29. маја.

Учествовати можете као такмичар или као публика. Регистрацију за такмичаре можете наћи на: cc.fit.ba а приступ за публику ће бити слободан.

Истичемо да су награде за учеснике, као и сваке године веома вриједне (1. мјесто 800 КМ, 2. мјесто 600 КМ и 3. мјесто 500 КМ) те би било јако лијепо да што већи број студената и ученика учествује у такмичењу.

Као и ранијих година, организират ће се и Game party. Одабрана игра је Counter Strike. Игра се у тимовима од по 5 чланова. Наградни фонд износи 450 КМ (1. мјесто 200 КМ, 2. мјесто 150 КМ и 3. мјесто 100 КМ).

Првог дана 28. маја, одржат ће се и двије трибине на теме: Едукацијски процес током COVID-19 пандемије – ИТ изазови и рјешења те Пословни изазови узроковани COVID-19 пандемијом и ИТ рјешења.

Током другог дана такмичења, 29. маја, одржава се Сајам послова. Заинтересовани за Сајам послова могу написати CV у Еуропас форми и послати на маил prijavacc@edu.fit.ba

Рок пријаве за такмичара и слање CV-а је 25. мај.


Надамо се већем броју учесника не само из Босне и Херцеговине већ и из цијеле регије јер су онлине одржавањем цјелокупног догађаја елиминисани трошкови путовања и боравка у Мостару за вријеме такмичења.

Све додатне информације можете пронаћи на cc.fit.ba страници.

Захваљујемо се на помоћи те шаљемо лијеп поздрав!

FIT Coding Challenge тим