Поштоване/и,
 
Хвала Вам за раније исказано интересовање за учешће у обукама и инфо-сесијама о учешћу у позивима и пројектима у оквиру различитих позива и дијелова Хоризонт Европа програма намијењеним и отвореним за учешће за све запослене на Универзитету у Бањој Луци.
 
На основу информација и одговора које сте нам доставили у попуњеном упитнику, достављамо оквирни план догађаја за период до 30.06.2022. године (у прилогу). Након тога ћемо припремити нови, у зависности од објаве радних програма за различите сегменте Хоризонт Европа програма за период 2023-2024. година. 
 
Истовремено, користим ову прилику да позовем све заинтересоване да се пријаве за први догађај, односно инфо сесију на тему „Хоризонт Европа: уопште о програму и условима учешћа„, а која је намијењена почетницима и онима који имају мало или нимало знања о Хоризонт Европа програму. Инфо сесија ће се одржати у сриједу, 16.02.2022. године са почетком у 11 часова у сали бр. 8 у Ректорату. Обзиром на ограничени број мјеста, молим све заинтересоване, а који ће заиста и моћи да присуствују догађају, да се пријаве тако што ће послати мејл на andjela.pepic@unibl.org најкасније до понедјељка, 14.02.2022. године до 16 часова. 
 
Такође, у прилогу достављам и преглед тренутно отворених и најављених позива у оквиру Хоризонт Европа програма по појединачним сегментима и кластерима. 
 
Коначно, овом приликом желим да напоменем да поред наведених планираних догађаја за шири круг заинтересованих, можемо организовати и појединачне консултације за све истраживачице и истраживаче који су заинтересовани или планирају да аплицирају за специфичан позив у оквиру Хоризонт Европа програма. 
 
За сва додатна питања стојим Вам на располагању.
 
С поштовањем,
Анђела Пепић