Катедра: Зоологија, еволуција и генетика
Ужа научна област: Зоологија

Предмети: Зоологија бескичмењака, Антропологија, Екологија човјека, Паразитологија

Кабинет: 28
Телефон: +387 51 319 142, лок. 106
Е-пошта: maja.sibarevic@pmf.unibl.org

Консултације: сриједа 13.00-14.00
Биографија
Библиографија
Biography