Као што и сваке године, Природно-математички факултет организује пријем бруцоша на почетку академске године, тако је било и ове године, али под неким другачијим околностима.

Са свим Студијским програмима Природно-математичког факултета, бруцоши су имали прилику да се упознају са начином рада, организацијом и функционисањем Студијског програма и факултета.

Уз заштитне маске, на физичкој дистанци, у неколико просторија факултета, будући академски грађани имали су прилику да од шефова Студијских програма чују информације, савјете и занимљивости које ће им бити неопходне за студирање. Бруцоше су дочекали и чланови Студентске организације.

Обратили су им се с циљем активизма младих људи, који ће представљати будућност наших општина, градова, регија и Републике. Чланови Студентске организације су пренијели своја досадашња искуства током студирања и дали могућност да бруцоши, уколико буду имали недоумица, буду слободни да им се обрате и контактирају.

Бруцошима желимо пуно среће и положених испита, у нади да ће у њиховој генерацији бити успјешних научника и просвјетних радника.