Са задовољством Вас обавјештавамо о покретању Клика Foundation програма стипендирања студената и студентица додипломског и посдипломског студија са свих факултета и академија Универзитета у Сарајеву и Универзитета у Бањој Луци.

Ријеч је о програму који се реализује у склопу Клика #giveBack иницијативе и једне од основних вриједности на којима се темељи култура компаније. У оквиру овог програма додијелит ћемо 42 једнократне стипендије у износу 1000 КМ по једном најбољем студенту/најбољој студентици са сваког од факултета и академија Универзитета у Сарајеву и Универзитета у Бања Луци (на додипломским или постдипломским студијима).

Стипендије су намијењене студентима и студентицама завршних година додипломских и постдипломских студија(они који ће токо школске 2021/2022 бити завршна година студија), који су ангажирани, талентовани и страствени у областима које их занимају и који активно раде на развоју своје каријере и креирању прилика како за себе, тако и за своје колегице и колеге.

Критерији за пријаву, као и попис потребне документације, наведени су у позиву за пријаве који достављамо у прилогу овог маила. Крајњи рок за пријаву је 15. аугуст 2021. године у 23:59, а пријаве се врше путем маила stipendije@klika.ba.

Радо ћемо одговорити на сва додатна питања, те Вас позивамо да нам се у случају истих јавите путем званичних емаил адреса истакнутих на нашој wеб страници https://klika.ba, или поруком на неки од наших профила на друштвеним мрежама.

Срдачан поздрав,
Илма Спаховић
Клика тим