Катедра: Физичка географија и геологија
Ужа научна област: Физичка географија
Предмети: Геоморфологија, Апликативна геоморфологија, Примијењена геоморфологија, Вредновање природних потенцијала

Кабинет: 32
Телефон: +387 51 319 142, лок.109
E-mail: rtosic@blic.net ; rtosic@gmail.com
Консултације: понедјељак, уторак, од 10.00 до 12.00

Биографија
Библиографија