Студирај математику на ПМФ-у!


Ако те фасцинира чудесни свијет бројева и рјешавање различитих математичких проблема, онда је студирање математике на Природно-математичком факултету прави избор за тебе! Математика је много више од обичног рачунања – то је језик који открива законе природе, унапређује технологију и проналази рјешења за најкомплексније проблеме.

На ПМФ-у, имаш прилику да учиш од врхунских стручњака из области математике који ће ти пренијети своје знање кроз интерактивна предавања, вјежбе и занимљиве математичке пројекте. Уз њихову подршку, моћи ћеш да истражујеш најновије математичке концепте и да откријеш скривени свијет краљице свих наука.

Студирање на општем смјеру математике и информатике на ПМФ-у отвара ти врата ка многим могућностима за каријеру – од послова у банкарству, финансијама, до истраживања у академским институцијама и много више.

Ако желиш да постанеш професор математике и информатике и да као професор инспиришеш нове генерације да науче и заволе математику као и ти, упиши наставни смјер и оствари своје снове.

Видимо се на Природно-математичком факултету!