Studiraj matematiku na PMF-u!


Ako te fascinira čudesni svijet brojeva i rješavanje različitih matematičkih problema, onda je studiranje matematike na Prirodno-matematičkom fakultetu pravi izbor za tebe! Matematika je mnogo više od običnog računanja – to je jezik koji otkriva zakone prirode, unapređuje tehnologiju i pronalazi rješenja za najkompleksnije probleme.

Na PMF-u, imaš priliku da učiš od vrhunskih stručnjaka iz oblasti matematike koji će ti prenijeti svoje znanje kroz interaktivna predavanja, vježbe i zanimljive matematičke projekte. Uz njihovu podršku, moći ćeš da istražuješ najnovije matematičke koncepte i da otkriješ skriveni svijet kraljice svih nauka.

Studiranje na opštem smjeru matematike i informatike na PMF-u otvara ti vrata ka mnogim mogućnostima za karijeru – od poslova u bankarstvu, finansijama, do istraživanja u akademskim institucijama i mnogo više.

Ako želiš da postaneš profesor matematike i informatike i da kao profesor inspirišeš nove generacije da nauče i zavole matematiku kao i ti, upiši nastavni smjer i ostvari svoje snove.

Vidimo se na Prirodno-matematičkom fakultetu!