Дан отворених врата


У оквиру манифестације Дани студената 2024, коју организује Студентски парламент Универзитета у Бањој Луци , 19. априла је у Универзитетској дворани кампуса одржана традиционална активност Дан отворених врата чланица Универзитета у Бањој Луци.
Као и протеклих година, Природно-математички факултет је је узео учешће и кроз занимљиве експонате представио шаролик садржај и разноликост својих осам студијских програма. Бројни заинтересовани матуранти су разговарали са волонтерима (Драган Гвозденовић, Ивана Џодан, Христина Летић, Давид Сабљић, Тања Џинић, Анастазија Зрнић, Марко Калаба, Жељана Пекез, Драгана Згоњанин и Валентина Кнежевић) и информисали се о условима студирања на ПМФ-у, студијским програмима, начину рада факултета, те осталим информацијама.
Након пријема матураната у универзитетском кампусу, заинтересованим матурантима се на Природно-математичком факултету обратила продекан за научно-истраживачки рад ПМФ-а, доц. др Милана Грбић, те их кроз кратку презентацију упознала са факултетом, студијским проргамима и смјеровима које могу уписати на нашем факултету.

Аутор текста: Валентина Кнежевић, предсједница СОПМФ-а