Dan otvorenih vrata


U okviru manifestacije Dani studenata 2024, koju organizuje Studentski parlament Univerziteta u Banjoj Luci , 19. aprila je u Univerzitetskoj dvorani kampusa održana tradicionalna aktivnost Dan otvorenih vrata članica Univerziteta u Banjoj Luci.
Kao i proteklih godina, Prirodno-matematički fakultet je je uzeo učešće i kroz zanimljive eksponate predstavio šarolik sadržaj i raznolikost svojih osam studijskih programa. Brojni zainteresovani maturanti su razgovarali sa volonterima (Dragan Gvozdenović, Ivana Džodan, Hristina Letić, David Sabljić, Tanja Džinić, Anastazija Zrnić, Marko Kalaba, Željana Pekez, Dragana Zgonjanin i Valentina Knežević) i informisali se o uslovima studiranja na PMF-u, studijskim programima, načinu rada fakulteta, te ostalim informacijama.
Nakon prijema maturanata u univerzitetskom kampusu, zainteresovanim maturantima se na Prirodno-matematičkom fakultetu obratila prodekan za naučno-istraživački rad PMF-a, doc. dr Milana Grbić, te ih kroz kratku prezentaciju upoznala sa fakultetom, studijskim prorgamima i smjerovima koje mogu upisati na našem fakultetu.

Autor teksta: Valentina Knežević, predsjednica SOPMF-a